Vauhtia raksalla

Tässä ei meinaa edes vauhdissa pysyä mukana. Sen verran nopeasti tuntuu rakennusprojekti edenneen. Ja nyt kun kesälomat on lusittu, pyörii elämä lähinnä työn ja raksan välillä. Lienee tuttua monille kanssaraksaajille. Hyvin ehditään kyllä hääriä raksalla ja tehdä aputöitä, mutta blogin kanssa onkin ollut sitten hiljaisempaa. Kotonakaan ei muuta kuin nukuta ja välillä vähän laitetaan ruokaa. Raksalla taitaa olla siistimpää kuin kotona.

Meillä on kaksi kerrosta!
Meillä on kaksi kerrosta!

Mutta ei hopussa mitään vikaa ole, varsinkin kun joka päivä homma etenee. Meillähän alkaa talo näyttää jo talolta. Talosta erottuu jo kaksi kerrosta, ja tänäänkin kävin raksalla vain päästäkseni kävelemään yläkerrassa. Tutkailin mitä ikkunoista näkyy, mittailin mihin tulee keittiön saareke ja mihin takka. Nautin myös auringonsäteistä jotka leikitellen hyppelivät ikkuna-aukoista sisään. Olin myös iloinen kun huomasin työmiesten siivonneen yläkerrassa. Sotkuista raksalla ei työmiesten jälkeen ole koskaan ollut mutta nyt vielä oli onteloiden päältä oikein lakaistu.

Ensi viikolla on kattotuolien asennus vuorossa. Kattotuolit ovatkin jo odotelleet vuoroaan tontilla. Eikä niitä ikkunoitakaan tarvitse pitkään odotella. Siinä välissä olisi kuitenkin lattiavalu molempiin kerroksiin. Tontilla alkaa kuitenkin olla jo melko ahdasta, sillä tässä samalla käynnistettiin autokatoksen anturavalujen valmistelut.

Kattotuolit odottavat vuoroaan.
Kattotuolit odottavat vuoroaan.
Parvekkeen ovi ja sen alla pääsisäänkäynti
Parvekkeen ovi ja sen alla pääsisäänkäynti
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s