Surrilankaa ja muita uusia tuttavuuksia

Jos olet seurannut meidän blogia, tuumit ehkä ovatko rakennustyöt pysähtyneet. Eivät suinkaan. Syksyllä olemme käyttäneet kaiken liikenevän vapaa-ajan raksalla, joten blogikirjoittelu on saanut jäädä.

On ollut ihana huomata, että itse pystymme tekemään monenlaisia avustavia rakennustöitä. Viimeiset viikot ovatkin menneet lattiavaluvalmisteluissa. On tärytetty soraa ja sahailtu sopivankokoisia styrokseja soran päälle. On kanniskeltu valtavia raudoitusverkkoja rinnetonttia ylös ja alas ja iloittu siitä, että raudoitusverkko mahtui sopivasti olohuoneen ikkunasta sisään. Tutuksi ovat tulleet myös surrilanka ja surrikoukku, joiden avulla raudoitusverkot on saatu kiinni toisiinsa. Myös irrotuskaistan kiinnittäminen oli helppo homma. Lattiavaluvalmisteluiden kanssa meinasi kuitenkin tulla hoppu, meneehän meiltä luonnollisesti enemmän aikaa kuin ammattilaisilta. Niin ja täytyyhän ne päivätyöt kuitenkin hoitaa. Onneksi olemme kuitenkin saaneet lähipiiristä ahkeran työmaavahvistuksen, jonka apua ilman emme olisi edenneet näin hienosti. Tällä viikolla työmaavahvistus sai laitettua raudoituskorokkeet, jotta lämmitysputkisto voitiin asentaa. Nyt lattia näyttää siltä kuin joku olisi kaatanut sinne kattilallisen spagettia. Torstaina päälle tulee kastiketta, ei kuitenkaan bolognesea vaan betonia.

Runkourakkamme alkaa siis olla loppusuoralla. Sitten kun Robertin runkoporukka on muurannut sisäseinät ja hormin sekä asentanut toisen kerroksen kattohuopaa, alkaa olla aika ikkuna-asennukselle ja sitä myötä todeta talomme vesikattovalmiiksi. Siitä alkaakin sitten toinen tarina kun sisätyöt käynnistyvät. Pysykää siis kuulolla! Toivottavasti olette myös löytäneet Instagramiimme. Löydät linkin sivupalkista. Sieltä löytyy muuten linkki Pinterestiinkin, johon olemme koonneet leikekirjaa sisustuksen ideointia varten.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s